
Light παγωτό cheesecake χωρίς ζάχαρη

Ένας απλός τρόπος ν'απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας γλυκό σε μορφή παγωτού, χωρίς τύψεις. Είναι κατάλληλο και για διαβητικούς.
Λίγα μυστικά ακόμα
Όσοι δε βρίσκονται σε δίαιτα, μπορούν να το δοκιμάσουν και με γλυκό του κουταλιού βύσσινο ή σιρόπι βύσσινου ή και φράουλας στη θέση της μαρμελάδας.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπωλ χτυπάμε με σύρμα χειρός το γιαούρτι με το τυρί κρέμα μέχρι να πετύχουμε ένα ενιαίο, αφράτο μείγμα.
-
2
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη μαρμελάδα και ανακατεύουμε ξανά.
-
3
Έπειτα, σπάμε σε μικρά κομματάκια τα μπισκότα και προσθέτουμε και αυτά στο μείγμα.
-
4
Ανακατεύουμε πάλι όλα τα υλικά, να πάνε τα μπισκότα σ'όλο το μείγμα και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
-
5
Περίπου, μετά από 1 ώρα βγάζουμε το παγωτό και το ανακατεύουμε να σπάσουν τυχόν κρυσταλλάκια. Αυτό επαναλαμβάνουμε άλλη 1 με 2 φορές. Το παγωτό μας είναι έτοιμο!!
-
6
Μπορούμε να το γαρνίρουμε με μαρμελάδα και τριμμμένο μπισκότο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)