Κοτόπουλο τυλιγμένο σε αραβική πίτα

Εντυπωσιακό και πάρα πολύ νόστιμο!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλή σας όρεξη!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο σοτάρουμε το κοτόπουλο και τα μανιτάρια και κατόπιν τα σβήνουμε με το κρασί. Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν λίγο.
-
2
Ρίχνουμε τις πιπεριές και τα αφήνουμε να βράσουν μεχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο.
-
3
Κατόπιν ρίχνουμε και τις κρέμες γάλακτος και βράζουμε μέχρι να δέσει.
-
4
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και γεμίζουμε μία - μία τις πίτες και τις τυλίγουμε σε ρολό.
-
5
Τις τοποθετούμε την μία δίπλα στην άλλη σε βουτυρωμένο PYREX, τις περιχύνουμε με τα υγρά που έχουν απομείνει στο τηγάνι και κατόπιν πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.
-
6
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια και να λιώσει το τυρί.
Σχόλια (115)