Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλέουμε καλά τα φρούτα.
-
2
Κόβουμε το κάθε κερασάκι στα δύο και πετάμε τα κουκούτσια.
-
3
Κόβουμε τα ροδάκινα σε κυβάκια.
-
4
Κόβουμε στα 4 τις βανίλιες.
-
5
Τοποθετούμε όλα τα φρούτα σε μεγάλο μπολ και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη, προσθέτοντας το κρασί.
-
6
Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον μια ώρα να βγάλουν τα ζουμάκια τους και να δέσουν οι γεύσεις.
-
7
Σερβίρουμε σε μπωλάκια είτε σκέτη τη φρουτοσαλάτα μας είτε συνοδεία γιαουρτιού/σαντιγύς.
Σχόλια