Ελίτσες αμυγδάλου

Πανεύκολη, υγιεινή λιχουδιά για περιόδους νηστείας και όχι μόνο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καβουρδισμένα αμύγδαλα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε την κουβερτούρα με το λάδι σε μπαιν μαρί και προσθέτουμε το άρωμα πορτοκαλιού.
-
2
Ρίχνουμε μέσα τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε ώστε να καλυφθούν εντελώς από τη σοκολάτα.
-
3
Τα βγάζουμε ένα ένα χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι για να πέφτει η σοκολάτα που περισσεύει και τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί μέχρι να στεγνώσουν.
-
4
Τα αποθηκεύουμε σε κουτί που κλείνει αεροστεγώς.
Σχόλια