Ζυμαρικά με δυόσμο

Εύκολη συνταγή με ό,τι ζυμαρικά έχετε!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι απο τις συνταγές της Λωξάντρας.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο.
-
2
Προσθέτουμε το πελτέ, τη ντομάτα, 2 φλυτζάνια νερό, αλατοπίπερο, δυόσμο και τη ζάχαρη.
-
3
Βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να δέσει, περίπου μισή ώρα.
-
4
Όσο βράζει η σάλτσα, βραζουμε τα ζυμαρικά και σουρώνουμε.
-
5
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά, περιχύνουμε με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με το τυρί.
Σχόλια