
Τούρτα με... μακαρόνια

Το πιο απλό φαγητό φτιαγμένο με τον πιο πρωτότυπο τρόπο!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Όταν κρυώσει κόβεται σε κομμάτια και είναι πολύ εμφανίσιμο και για μπουφέ. Καλή επιτυχία σε όσες το δοκιμάσουν!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα ριγκατόνι όπως ακριβώς γράφει η συσκευασία, τα σουρώνουμε και τα ανακατευουμε με λιγη απο την παρμεζάνα και το κίτρινο τυρί.
-
2
Παίρνουμε μια φόρμα (αυτή που κάνουμε το τσίζκεικ, που ξεκούμπωνει) την βουτυρώνουμε και τοποθετούμε τα μακαρόνια κάθετα,το ενα δίπλα στο άλλο σε όλη την επιφάνεια της φόρμας.
-
3
Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε λίγο το κρέμμυδι, προσθέτουμε και τον κιμά να σοταριστεί και ρίχνουμε το κόνκασε με μια κουταλιά ketchup, τα μπαχαρικά και σιγοβράζουμε ώσπου να πυκτώσει αρκετά.
-
4
Ρίχνουμε το μείγμα του κιμά πάνω στα μακαρόνια και απο πάνω μπόλικα απο τα τριμμένα τυριά μας.
-
5
Ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα απο πάνω.
Σχόλια (41)