Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, το γάλα, τα αυγά και το πιπέρι.
-
2
Σε ένα ταψί τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί και στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας (προσοχή στο σπιτικό φύλλο δεν χρησιμοποιούμε αντικολλητικό χαρτί αλλά αλοίφουμε το ταψί με ελαιόλαδο).
-
3
Απλώνουμε το μίγμα των τυριών και τοποθετούμε και το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Κλείνουμε προσεκτικά τα δύο φύλλα και με ένα μαχαίρι χαράζουμε ελαφρά την επιφάνεια της πίτας σε κομμάτια.
-
4
Αλείφουμε το φύλλο με λίγο ελαιόλαδο, ραντίζουμε με λίγο νεράκι και ψήνουμε στους 200° C σε φούρνο με αντίσταση πάνω κάτω έως ότου ροδίσει η πίτα (περίπου 40 λεπτά).
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια