
Στραπατσάδα light

Μια ελαφριά εκδοχή της στραπατσάδας. Νόστιμη, πανεύκολη και υγιεινή!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αντιγράφω την συνταγή όπως την βρήκα, αλλά εγώ σημειώνω ότι δεν έβαλα ασπράδια και έβαλα μόνο 2 μέτριες ντομάτες, κρεμμύδι φρέσκο και λίγο βασιλικό. Βγήκε λίγο νερουλό, αλλά το βαλα στο τέλος στο γκριλ και τράβηξε κάποια υγρά).Η συνταγή προέρχεται από το www.vita.gr (Healthy gourmet)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιλοτρίβετε το κρεμμύδι.
-
2
Κόβετε τις ντομάτες χωρίς να τις ξεφλουδίσετε.
-
3
Χτυπάτε όλα μαζί τα υλικά στο μίξερ.
-
4
Τα βάζετε σε αντικολλητικό ταψάκι.
-
5
Ψήνετε για 15 λεπτά σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο.
Σχόλια