Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε με το μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη καλά.
-
2
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και ξαναχτυπάμε καλά.
-
3
Ρίχνουμε τις βανίλιες, χτυπάμε καλά και τέλος προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν και το αλάτι.
-
4
Χτυπάμε καλά και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
-
5
Πλάθουμε τα μπισκότα και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
-
6
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,σε αέρα-αντιστάσεις, στους 175 βαθμούς για 10'
Σχόλια (4)