Σκορδομακάρονα

Μια απλή και γρήγορη συνταγή με λάδι,σκόρδο και πελτέ για τους λάτρεις του σκόρδου.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν είστε λάτρης του σκόρδου βαλτε παραπάνω σκελίδες. Μην "κάψετε" με βούτυρο τα μακαρόνια επειδή η συνταγή έχει λάδι και θα γίνουν πολύ λιπαρά. Αν δεν σας αρέσει το σκόρδο ΜΗΝ την δοκιμάστε. Καλή όρεξη.Ευχαριστούμε την ANGOLINA γιατ ις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μία κατσαρόλα ετοιμάζετε το νερό για τα μακαρόνια.
-
2
Σε μια δεύτερη προσθέτετε το λάδι, τις σκελίδες του σκόρδου ψιλοκομμένες (όχι πολύ μικρά κομμάτια) και τις τσιγαρίζουμε, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ροδίσουν και αποσύρετε από την φωτιά.
-
3
Όταν βράσουν τα μακαρόνια, τα στραγγίζετε και τα γυρνάτε στην κατσαρόλα με το τσιγαρισμένο σκόρδο, ανακατεύοντας συνεχώς.
-
4
Όσο ανακατεύετε προσθέτετε τον πελτέ και συνεχίζετε να ανακατεύετε έτσι ώστε να απλωθεί ομοιόρφα στα μακαρόνια.
-
5
Σερβίρετε και προσθέτετε πιπέρι.
Σχόλια (25)