Ραπανόσουπα

Ραπανόσουπα με τα φύλλα από τα ραπανάκια.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρεται με ένα κομμένο ραπανάκι για να δώσει λίγη ένταση στο φαγητό.. Είναι πολύ νόστιμη και την έφτιαξα σκεπτόμενη να μαγειρέψω κάτι διαφορετικό)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε από τα ραπανάκια τα κοτσάνια.
-
2
Πλένουμε καλά τα φύλλα και μετά τα ψιλοκόβουμε.
-
3
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
-
4
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια.
-
5
Τα βάζουμε όλα στην κατσαρόλα.
-
6
Προσθέτουμε λάδι και νερό (είναι σούπα όποτε θέλει αρκετό).
-
7
Αφού αρχίσει να βράζει ρίχνουμε το ζωμό.
-
8
Βάζουμε αλάτι και πιπέρι (εγώ χρησιμοποιώ φρέσκο τριμμένο).
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια