Ψητά κολοκυθάκια με δυόσμο και φέτα

Eυδοκία
Eυδοκία @cook_8452997
Αργος,Ελλας

Καλοκαιρινή σαλάτα με ψητά λαχανικά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Καλο θα είναι τα υλικά να είναι κρύα, έτσι η σαλάτα είναι πιο δροσιστική. Η συνταγή αυτή είναι του Δημήτρη Ανδρέου, από ένα περιοδικο.

Διόρθωση συνταγής
Μοιράσου

Υλικά

20 Minutes
6 άτομα
  1. 4 μεγάλα κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες
  2. 4 πιπεριές φλωρίνης
  3. 5 κλωναράκια δυόσμο ψιλοκομένο
  4. 200 γρ. φέτα θρυμματισμένη
  5. 1 κουταλιά της σούπας λάδι
  6. Για τη sauce
  7. 5 κουτ. της σούπας μπαλσάμικο
  8. 1/2 φλιτζάνι λάδι
  9. 1 σκελίδα σκόρδο
  10. 1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
  11. 1 κουτ. του γλυκού μέλι
  12. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

20 Minutes
  1. 1

    Απλώνουμε σε ένα ταψί τις πιπεριές. Το ίδιο κάνουμε με τα κολοκυθάκια, αφου πρώτα τα αλείψουμε με το λάδι.

  2. 2

    Αλατίζουμε και τα ψήνουμε στο γκριλ, γυρνώντας τα και από τις δυο μεριές μέχρι να μαλακώσουν, όχι να λιώσουν.

  3. 3

    Τοποθετούμε σε μια πιατέλα τα κολοκυθάκια.

  4. 4

    Ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές, πετάμε τα σπόρια και τις κόβουμε κομματάκια πάνω απο τα κολοκυθάκια.

  5. 5

    Προσθέτουμε το δυόσμο και την φέτα.

  6. 6

    Χτυπάμε τα υλικά της σάλτσας όλα μαζί και περιχύνουμε την σαλάτα.

Αντιδράσεις

Διόρθωση συνταγής
Μοιράσου

Από

Eυδοκία
Eυδοκία @cook_8452997
στις
Αργος,Ελλας

Παρόμοιες συνταγές