Ψητά κολοκυθάκια με δυόσμο και φέτα

Καλοκαιρινή σαλάτα με ψητά λαχανικά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλο θα είναι τα υλικά να είναι κρύα, έτσι η σαλάτα είναι πιο δροσιστική. Η συνταγή αυτή είναι του Δημήτρη Ανδρέου, από ένα περιοδικο.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Απλώνουμε σε ένα ταψί τις πιπεριές. Το ίδιο κάνουμε με τα κολοκυθάκια, αφου πρώτα τα αλείψουμε με το λάδι.
-
2
Αλατίζουμε και τα ψήνουμε στο γκριλ, γυρνώντας τα και από τις δυο μεριές μέχρι να μαλακώσουν, όχι να λιώσουν.
-
3
Τοποθετούμε σε μια πιατέλα τα κολοκυθάκια.
-
4
Ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές, πετάμε τα σπόρια και τις κόβουμε κομματάκια πάνω απο τα κολοκυθάκια.
-
5
Προσθέτουμε το δυόσμο και την φέτα.
-
6
Χτυπάμε τα υλικά της σάλτσας όλα μαζί και περιχύνουμε την σαλάτα.
Σχόλια