Φωτογραφία της συνταγής Πατάτες βραστές (για συνοδευτικό)

Πατάτες βραστές (για συνοδευτικό)

almavraki
almavraki @cook_8454625

Ένα διαφορετικό συνοδευτικό για ψάρι ψητό, μπακαλιάρο, γλώσσα τηγανιτή. Ιδιαίτερα νόστιμο και σε συνδυασμό με βρασμένα λαχανικά, όπως μπρόκολο κα κουνουπίδι. Καλή ιδέα και για δίαιτα!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να "παίξετε" με τα υλικά της γαρνιτούρας.. Περιμένω τα σχολιά σας για να δοκιμάσω κι εγώ τις παραλλαγές σας.

Διόρθωση συνταγής
Μοιράσου

Υλικά

22 Minutes
  1. Πατάτες (σε ό,τι μέγεθος προτιμάτε)
  2. Λεμόνι
  3. Βούτυρο/Βιτάμ (λιωμένο) ή ελαιόλαδο
  4. Κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
  5. Αλάτι και πιπέρι
  6. Μαιντανός ψιλοκομμένος

Οδηγίες μαγειρέματος

22 Minutes
  1. 1

    Πλένετε καλά τις πατάτες και τις βράζετε -χωρίς να τις καθαρίσετε. Επιλέγετε ό,τι μέγεθος πατάτας θέλετε, μπορείτε να βάλετε μεγάλες ή και πολύ μικρές (τις οποίες όμως δε θα είναι εύκολο να καθαρίσετε μετά και θα πρέπει να τις φάτε έτσι -κανένα πρόβλημα κατά τη γνώμη μου). Μόνο προσέξτε να έχον παρόμοιο μέγεθος για να χρειαστούν ίδια ώρα βρασίματος.

  2. 2

    Δοκιμάστε να τρυπήσετε με ένα πιρούνι για να δείτε αν μαλάκωσαν και όταν είναι έτοιμες τις βγάζετε από τη φωτιά και τις καθαρίζετε με προσοχή να μην σπάσουν.

  3. 3

    Βάζετε όλα τα υλικά εκτός από το μαϊντανό και τα ανακατέβετε καλά. Οι ποσότητες είναι στην κρίση σας και ανάλογες με την ποσότητα πατάτας που έχετε.

  4. 4

    Στο πιάτο τις χωρίζετε, πχ στα 4 αν είναι μεγάλες και τις περιχύνετε με το μείγμα.Στο τέλος πασπαλίζετε και το μαϊντανό και καλή όρεξη.

Αντιδράσεις

Διόρθωση συνταγής
Μοιράσου

Από

almavraki
almavraki @cook_8454625
στις

Παρόμοιες συνταγές