Μπρουσκέτα με τυρί

Γρήγορο, απλό και νοστιμότατο σνακ!
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι ένας τέλειος τρόπος να αξιοποιήσετε το μπαγιάτικο ψωμί, το οποίο γίνεται αφράτο και τραγανό, καλύτερο κι από φρέσκο με τη μαργαρίνη και το ψήσιμο. Μπορείτε βέβαια να χρησιμοποιήσετε και φρέσκο. Πολύ ωραίο γίνεται και με μπακέτα. Χρησιμοποιήστε λαδόκολλα στο ταψί γιατί το τριμμένο τυρί κολλάει άσχημα στο ταψί. Το κάνω πολύ συχνά, κυρίως όταν έχω μπαγιάτικο ψωμί και είναι από τα αγαπημένα σνακ των παιδιών μου! Την ιδέα πήρα από κάποιο παρόμοιο ορεκτικό που έφαγα πριν από χρόνια στην pizza hut.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε καλά το τριμμένο σκόρδο με τη μαργαρίνη και την απλώνουμε πάνω στις φέτες του ψωμιού.
-
2
Αραδιάζουμε τις φέτες στη λαμαρίνα του φούρνου, που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
-
3
Βάζουμε το τριμμένο τυρί πάνω στις φέτες του ψωμιού.
-
4
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω μέχρι να λιώσει και να ροδίσει το τυρί, περίπου 20 λεπτά.
Σχόλια (5)