
Μερέντα

Μερέντα πεντανόστιμη που διατηρείται στο ψυγείο όσο εσεις θέλετε!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Εκανα πολλά τεστ από άλλες συνταγές μέχρι να βρώ την ωραιότερη γεύση... κατέληξα εδώ. Μπορείτε να το βάλετε στο ψωμί, στα γλυκά και για γέμιση στα κρουασάν βουτύρου που έχω εδώ, και θα με θυμηθείτε!!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτηρο σε μπεν μαρί.
-
2
Ανακατέβουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα...
-
3
Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ.
-
4
Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.
Σχόλια (590)