Μαρμελάδα λεμόνι αυτοσχέδια

Φτιάχνοντας τη συνταγή που βρήκα εδώ για γλυκό του κουταλιού λεμόνι, περίσσεψε μία σημαντική ποσότητα από το εσωτερικό των λεμονιών... Αποφάσισαμε λοιπόν με τη μαμά μου να φτιάξουμε μία αυτοσχέδια μαρμελάδα λεμόνι και... ιδού το αποτέλεσμα!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν ξεχνάμε να ανακατεύουμε πότε-πότε για να μη κολλήσει... Και κάτι ακόμαη μαρμελάδα είναι ΞΙΝΗ!!! Αν δεν σας αρέσουν οι ξινές γεύσεις καλύτερα να μην τη δοκιμάσετε!!! Αν όμως δεν έχετε πρόβλημα, θα σας ξετρελάνεϊ) Η γεύση της είναι πολύ ιδιαίτερη!!!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια κατσαρόλα, βράζουμε για 20' τη σάρκα των λεμονιών (χωρίς νερό, θα βγάλουν το ζουμί τους) σε μέτρια φωτιά
-
2
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και βράζουμε για άλλα 20'
-
3
Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε και τη βανίλια
-
4
Σβήνουμε το μάτι, αφήνουμε λίγο να κρυώσει και γεμίζουμε τα βαζάκια.
Σχόλια