Μανιτάρια γεμιστά

Είναι από βιβλίο της Αλεξιάδου.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή λέει ότι, αν θέλουμε, μπορούμε να ζεματίσουμε τα μανιτάρια σε νερό με λεμόνι και αλάτι. Δεν τα έχω ζεματίσει ποτέ και γίνονται πολύ νόστιμα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφαιρούμε τα κοτσανάκια από τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε. Τις "φουστίτσες" τις απλώνουμε σε ταψί που έχουμε αλείψει με λάδι ή βούτυρο.
-
2
Σωτάρουμε λίγο τα κρεμμύδια στο λάδι και το βούτυρο. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια, το κρασί, το αλατοπίπερο και σιγοβράζουμε.
-
3
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τον άνηθο, το τυρί και την κρέμα (ή το γάλα) και ανακατεύουμε.
-
4
Γεμίζουμε τα μανιτάρια, πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και τα ψήνουμε στο γκριλ για 10' περίπου.
Σχόλια (9)