Μακαρόνια με πιπεριές & γλυκόξινη σάλτσα

Εύκολη και πρωτότυπη μακαρονάδα με λαχανικά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη ζάχαρη και το ξύδι τα βάζουμε σε ποσότητα ανάλογη με τα γούστα μας. Επίσης ταιριάζει και κρεμμύδι. Εγω φυλάω πιπεριές καθαρισμένες στην κατάψυξη, οπότε το ετοιμάζω πολύ γρήγορα!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές απο τα σποράκια. Τις κόβουμε σε λουρίδες.
-
2
Βράζουμε τα μακαρόνια όπως λένε οι οδηγίες.
-
3
Οση ώρα βράζουν τα μακαρόνια ζεσταίνουμε 2 κουταλιές λάδι σε ενα βαθύ τηγάνι (οχι να κάψει) και βαζουμε τις πιπεριές να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τη ζάχαρη, το ξύδι, αλατι και αφήνουμε να σιγοβράσει 15 λεπτά.
-
4
Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα στο τηγάνι.
-
5
Σερβίρουμε με τα ντοματάκια κομμενα στα 4 (αν θέλουμε).
Σχόλια (9)