
Κρητικοί ντάκοι

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΤΑΚΟΣ! Είναι μια πολύ νόστιμη και εύκολη καλοκαιρινή συνταγή η οποία μπορεί να σερβιριστεί ως ορεκτικό ή για τους μεγάλους λάτρεις της κρητικής κουζίνας ως κυρίως γεύμα!Απολαύστετο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν βρίσκετε τους ντάκους πολύ σκληρούς μπορείτε να τους μαλακώσετε βρεχοντάς τους ελαφρά πριν βάλετε την σάλτσα ντομάτας. Σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε φρέσκια ντοματούλα γίνεται φοβερό!(εκτός απο τα υλικά που σας προτείνω μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι άλλα όπως ελιές, ρίγανη, κάπαρη κ.α. Βάλτε φαντασία!) Την ποσότητα των ντάκων την καθορίζετε εσείς προσθέτοντας ή αφαιρώντας ντάκους. Καλή σας όρεξη!!!!!!!!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τρίβουμε στον τρίφτη τις ντόματες μεχρι να γίνει σάλτσα
-
2
Στη συνέχεια περιχύνουμε τους ντάκους μας με το μίγμα.
-
3
Πασπαλίζουμε τους ντάκους με τριμένη φέτα (οσο σας αρέσει).
-
4
Τελειώνουμε προσθέτωντας ωμό ελαιόλαδο και μαιδανό.
Σχόλια (24)