
Κέικ σοκολάτας διαίτης και νηστίσιμο

Αν και διαίτης και νηστίσιμο είναι πολύ νόστιμο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν δεν το θέλετε νηστίσιμο προσθέστε στο μείγμα και ένα αυγό. Θα κρατήσει όλα τα υλικά πιο δεμένα.Η συνταγή είναι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου με κάποιες παραλλαγές δικές μου.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αλείφουμε μια φόρμα του κέικ με λίγο λάδι και το αλευρώνουμε να πάει παντού.
-
2
Στο μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά.
-
3
Ρίχνουμε το μίγμα στη φόρμα του κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.
Σχόλια (108)