Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
-
2
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα.
-
3
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το προσθέτουμε στο μείγμα ανακατεύωντας με μια σπάτουλα.
-
4
Ενσωματώνουμε και τα 180γρ γάλα.
-
5
Προθερμαίνουμε τον φουρνο στους 160 βαθμούς.
-
6
Ρίχνουμε το μισό μείγμα σε ένα άλλο μπολ όπου προσθέτουμε το κακάο κοσκινισμένο μαζί με την 1 1/2 κουτ. ζεστό γαλα και ανακατεύουμε.
-
7
Βουτυρώνουμε και αλεύρωνουμε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ.
-
8
Ρίχνουμε εναλλάξ στην φόρμα κουταλιές και απο τα 2 μείγματα και ψήνουμε για 50-60 λεπτά.
-
9
Βγαζουμε το κέικ το αφήνουμε για 5' μέσα στην φόρμα και το ξερφομαρουμε.
Σχόλια (13)