Γεμιστό Αβοκάντο

Δροσερή Σαλάτα με γιαούρτι, σε φωλιές Αβοκάντο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ευχαριστούμε την amande για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το Αβοκάντο στη μέση
-
2
Και με ένα κουτάλι αφαιρούμε προσεκτικά τη σάρκα.
-
3
Σε μπώλ βάζουμε τη ντομάτα και το αγγουράκι, αφού τα έχουμε ψιλοκόψει.
-
4
Προσθέτουμε την σάρκα του αβοκάντο, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το γιαούρτι.
-
5
Αλατίζουμε
-
6
Και ανακατεύουμε.
-
7
Με ένα κουτάλι γεμίζουμε τα μισά του αβοκάντο,
-
8
Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Σχόλια (3)