Coconut lemon cake

Ένα τραγανό κέικ καρύδας - λεμονιού!
Λίγα μυστικά ακόμα
Βγαίνει αρκετά τραγανό το κέικ μας λόγω της καρύδας.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε στο μίξερ πρώτα τα στερεά και στη συνέχεια τα υγρά υλικά.
-
2
Αναμειγνύουμε και απλώνουμε σε μια φόρμα, αφού πρώτα τη βουτυρώσουμε.
-
3
Ψήνουμε για όσο χρειαστεί στους 180oC σε προθερμασμένο φούρνο.
-
4
Ετοιμάζουμε το γλάσο αναμειγνύοντας τα υλικά στο μπλέντερ.
-
5
Βγάζουμε από το φούρνο και αφού κρυώσει το ξεφορμάρουμε και το επικαλύπτουμε με το γλάσο.
-
6
Καλή απόλαυση.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια