
Caipirinia

Παρακαλώ!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Ο πάγος θα πρέπει να ειναι σπασμένος, όχι τρυμμένος.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα χαμηλό ποτήρι, βάζουμε τη ζάχαρη και στήβουμε το 1/2 λάιμ, κομμενο στα 4.
-
2
Πιέζουμε τις φλουδες του λάιμ μεσα στο ποτήρι με ένα γουδί ή κουτάλι.
-
3
Αφηνουμε για λιγο, και έπειτα προσθέτουμε τον σπασμενο πάγο και την Cachaca.
-
4
Απολαμβάνουμε το ποτό μας.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (11)