
Αρωματικές σκελίδες σκόρδου

Ένας ωραίος τρόπος για να γίνονται τα φαγητά σας μυρωδάτα και να δίνετε επιπλέον γεύση στις σαλάτες σας. Με αυτό τον τρόπο έχετε ανά πάσα στιγμή αρωματικό ελαιόλαδο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Με αυτο τον τρόπο δεν θα έχετε πρόβλημα ότι ο σκόρδος θα χαλάσει. Απεναντίας με αυτή την μαρινάτα διατηρείται για πάρα πολύ καιρό. Μπορείτε να βάζετε απο το ελαιόλαδο αυτό πάνω στα ψητά σας.Αν θέλετε για μυρωδικό βάζετε μόνο δάφνη και παραλείπετε τα άλλα βότανα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζετε τις σκελίδες σκόρδου (τις αφήνετε ολόκληρες).
-
2
Όταν καθαριστούν όλες τις βάζετε σε καθαρό γυάλινο μπουκάλι, βάζετε το θυμάρι, τα φύλλα δάφνης και την ρίγανη και στο τέλος γεμίζετε το μπουκάλι με το ελαιόλαδο μέχρι επάνω. Το ανακινείτε λίγο το μπουκάλι και το βάζετε στο ψυγείο.
Σχόλια (39)