Απλές τηγανίτες

Μια πολύ γρήγορη και νόστιμη συνταγή για πρωινό καφέ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλό θα ήταν το τηγάνι να ήταν αντικολλητικό.Καλή επιτυχία! Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.
-
2
Έπειτα τα υπόλοιπα υλικά.
-
3
Να γίνει ένας χυλός λίγο πηκτός.
-
4
Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε το χυλό με ένα κουτάλι το οποίο προηγουμένος το εχούμε βουτήξει σε λάδι για να μην κολλάει η ζύμη.
Σχόλια (113)