
Αυθεντικό 'redneck' coleslaw

Σαν ελληνοαμερικανίδα έχω φάει άπειρα coleslaw, σε εστιατόρια αλλά και σε σπίτια. Σας πληροφορώ πως κανένα μα κανένα δε συγκρίνεται με αυτό της γιαγιάς μου. Εξαιρετικά απλό μα απίθανο, το κανω με τη μα μου κάθε thanksgiving day αλλά και κάθε christmas day. Η συνταγή είναι από τη Chattanooga, Tennessee.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η μαγιονέζα είναι πολύ σημαντική και για αυτό χρησιμοποιώ hellman's, δε κάνω διαφήμιση απλώς άμα βάλετε άλλη δε σας εγγυώμαι πως θα βγει όπως το δικό μου.ΛΟΛ. Να το αφήσετε στο ψυγείο, όλη νύχτα να δέσουν οι γεύσεις. Διατηρείται 3 μέρες.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τρίβουμε το λάχανο και τα καρότα σε ένα μπολ.
-
2
Προσθέτουμε μία καλή γύρα ξύδι,μπόλικο αλάτι και πιπέρι, τη ζάχαρη και τη μαγιονέζα.
-
3
Ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο όλη νυχτα.
Σχόλια (3)