Αυγόφετες γεμιστές

Αυγόφετες! Αγαπημένο πρωινό και όχι μόνο, μικρών και μεγάλων! Αυτές ειδικά θα τις λατρέψετε γιατί εκτός των άλλων ξεχειλίζουν.... μερέντα! Η δεύτερη λατρεία των παιδιών και όχι μόνο!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή τη βρήκα τυχαία στο internet, αλλά δε θυμάμαι πού ακριβώς γιατί δεν την αποθήκευσα. Τη δοκίμασα άμεσα και ξετρελλάθηκα κι εγώ και όλοι στο σπίτι. Εκείνο που απογειώνει πάντως το πανεύκολο αυτό και αγαπημένο πιάτο είναι η γέμιση και φυσικά η καστανή ζάχαρη!!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Παίρνουμε τα ψωμάκια του τοστ και ένα ένα τα ανοίγουμε με τον πλάστη ή ένα μακρουλό ποτήρι που θα το χρησιμοποιήσουμε σαν πλάστη, έτσι ώστε να λεπτύνουν.
-
2
Αλείφουμε όλη την επιφάνεια της κάθε φέτας με μερέντα.
-
3
Κατόπιν τα τυλίγουμε ρολάκια.
-
4
Σ' ένα μπολ έχουμε χτυπήσει το αυγό με το γάλα κι εκεί μέσα βουτάμε τα ρολάκια ένα ένα, να μουσκευτούν καλά.
-
5
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
-
6
Πασπαλίζουμε με καστανή ζάχαρη αναμειγμένη με λίγη κανέλα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (8)